Arata de milioane, dar saruta dezastruos. Vezi ce vedete s-au facut de ras la acest capitol - FOTO

Arata de milioane, dar saruta dezastruos. Vezi ce vedete s-au facut de ras la acest capitol - FOTO
Citeste mai mult despre: sarut, actori, filme
Data publicarii: 16 Decembrie 2012

Ne plac filmele in care joaca si toti avem cateva scene favorite din anumite pelicule. Unele implica actiune, altele saruturi pasionale, insa toate au ceva aparte.

Insa nu toate saruturile pasionale sunt atat de patimase pe cat par, unele chiar deloc. Iata o serie de actori si de actrite care si-au dezamagit partenerii din filme la capitolul sarut. 

Ce cred copiii despre oamenii indragostiti. Top cele mai amuzante replici

Sienna Miller a jucat alaturi de James Franco in filmul "Camille" si actorul a fost dezamagit de aptitudinile Siennei in materie de sarut, pentru ca artista s-a plans de o durere de masea. Saruturile trebuiau sa para reale, insa durerea de masea a actritei l-a cam incurcat pe James.

Corey Haim, fostul iubit al Victoriei Beckham, a afirmat ca aceasta scotea anumite zgomote atunci cand incerca sa o sarute, ceea ce i se parea foarte bizar.

Orlando Bloom si Keira Knightley au fost parteneri in seria de filme "Piratii din Caraibe", in care au existat atat scene de actiune, cat si scene romantice.

Avand in vedere ca actrita a avut ocazia sa-i sarute pe Johnny Depp si pe Orlando Bloom, comparatia dintre saruturile celor doi a fost inevitabila. Castigatorul celui mai bun sarut a fost Johnny Depp.

Eh, Johnny Depp, in schimb, nu a fost fermecat de saruturile Keirei Knightley, deoarece, conform spuselor actorului, el este mai mare ca ea si de aceea s-a simtit ciudat cand s-au filmat acele scene.

Actorul chiar este greu de multumit si a afirmat ca nici saruturile Angelinei Jolie nu au fost extraordinare. Dimpotriva, s-a simtit mereu stresat si incomod. 

Lectii despre iubire pe care ar trebui sa le invete copilul tau

Virgine Ledoyen, actrita alaturi de care Leonardo diCaprio a jucat in filmul "The Beach" a spus ca actorul este fermecator, dar saruturile lui sunt banale.

Cu toate ca majoritatea saruturilor le-a dat iubitei lui, Rob Pattinson nu s-a simtit niciodata in regula atunci cand a trebuit sa filmeze astfel de scene. In plus, regizorii i-au reprosat faptul ca saruturile lui nu au pasiune, ci sunt banale.

Emma Watson a trebuit sa-l sarute pe Ruper Grint in filmele "Harry Potter", Actorul roscovan a marturisit ca Emma are o tehnica putin mai salbatica de a saruta si ca i-a lasat cateva rani pe buze.

Thandie Newton a jucat alaturi de Tom Cruise in "misiune imposibila" si a afirmat ca "a-l saruta pe Tom a fost ciudat si umed".

Jason Segel, cu siguranta, a filmat nenumarate scene de sarut cu Allyson Hannigan, sotia lui din serialul "How I Met your Mother". Allyson a recunoscut ca Jason este fumator si, uneori, i-a fost dificil sa-l sarute din cauza mirosului pregnant de tutun.

6 sfaturi utile pentru rezolvarea problemelor de comunicare din familie


 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies