Dan Cruceru nu a stat acasa de Craciun. Vezi cum a petrecut alaturi de sotie

Dan Cruceru nu a stat acasa de Craciun. Vezi cum a petrecut alaturi de sotie
Citeste mai mult despre: Dan Cruceru, ACASA, ACASA TV, acasatv, Craciun
Data publicarii: 26 Decembrie 2012

“Povestirile Adevarate” sunt un produs simbol pentru Acasa Tv si pentru intreaga presa si vorbim de o emisiune care nu se bazeaza pe un singur om, ci pe o intreaga echipa.

"Eu chiar traiesc visul "Acasa", pentru ca aici este exact ca acasa. O familie, ceva mai mare, intr-adevar, dar o familie", a spus Dan Cruceru.

Cum petreceti Craciunul in acest an?
Pentru prima oara, nu vom sta acasa de Craciun. A fost un an foarte plin pentru cei din familia mea si am hotarat sa ne rasfatam de Craciun. Anul acesta nu vom face niciun deranj acasa, ci vom merge la munte, la o cabana sa fim rasfatati.

Ce traditii respectati de Craciun?
In fiecare an il aducem pe Mos Craciun. Ne strangem o gasca de prieteni si, pentru copiii nostri, vine Mos Craciun. Facem o mica petrecere, in care copiii zic poezii, fac giumbuslucuri ca sa-l impresioneze pe Mos. Chiar si la cabana unde vom merge anul acesta va veni Mos Craciun. I-am dat adresa si m-am interesat personal sa nu lipseasca.
 
Cine pregateste masa de Craciun?
Toti gatim. Mama si soacra sunt personajele principale, eu, ajutor de bucatar, iar Cristina, soata, CTC-ul :) Cel care vine cu verificarea, da "bunul de tipar". Fara aprobarea ei, nu trece nimic. Glumesc. Si Cristina gateste. Face o piftie senzationala.
 
Ce nu lipseste de pe masa de Craciun?
Mancarurile romanesti. Trebuie sa fie foarte multe sortimente. De la salata de boeuf, la sorici si jumari, la sarmale si piftie. Toate acestea sunt in fiecare an pe masa si nu lipsesc sub nicio forma.

Aveti anumite tabieturi legate de aceasta sarbatoare?
Ne place sa stam in familie, sa ne trezim tarziu si apoi, toata ziua de Craciun sa o petrecem la si pe langa masa. Cateva ore bune de degustari si de taclale. Din a doua zi, incepem sa colindam pe la prieteni sau ei pe la noi, la alte mese si povesti.

Gatiti? Ce anume?
Cum spuneam, eu sunt ajutorul de bucatar. Toc toate legumele pentru salata de boeuf, fac maioneza, mai umplu si cate-o sarma si fac toate cumparaturile necesare.

Cand impodobiti bradul de Craciun si cum il decorati?
In ajunul Craciunului. Asa e traditia. Anul acesta, probabil, il vom impodobi putin mai devreme. Sophia va pune, pentru prima oara, steluta in varful bradului.
 
Unde si cum petreceti Revelionul in acest an?
Am facut, deja, o traditie sa ne petrecem Revelionul in Spania. Avem acolo niste prieteni si, de vreo trei ani incoace, tot mergem la ei. Petrecem romaneste, la ei acasa. Chiar aducem diverse alimente neperisabile din Romania, pe care prietenii nostri nu le gasesc acolo. De exemplu, salam uscat de Sibiu sau branza in scoarta de brad.
 
Aveti vreo superstitie in noaptea dintre ani?
Am grija sa am bani in buzunar. Niciodata luati, insa, cu imprumut. Si, la miezul noptii, prima persoana cu care ma imbratisez e soata.

Ce va doriti pentru anul urmator?
Doar sanatate, sincer! Sanatate pentru copila mea, sanatate pentru soata, sanatate pentru mama mea, pentru mine si pentru toti prietenii mei. Celelalte lucruri ni le facem singuri ca avem forta si energia necesare pentru munca.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies