De 15 ani, nicaieri nu-i ca ACASA. Ce surprize ti-am pregatit pentru 2013

De 15 ani, nicaieri nu-i ca ACASA. Ce surprize ti-am pregatit pentru 2013
Citeste mai mult despre: ACASA, ACASA TV, acasatv, Diana Dumitrescu, surprize
Data publicarii: 31 Ianuarie 2013

Noutatile anului 2013: o noua telenovela romaneasca, exclusivitati la CanCan Tv si mult umor in “Inima de tigan”

De 15 ani acasa le aduce telespectatorilor povesti impresionante de iubire si de viata, experiente unice si clipe memorabile pentru ca Nicaieri nu-i ca ACASA!

Noutatile anului 2013 sunt numeroase! ACASA va difuza o noua telenovela romaneasca cu Diana Dumitrescu in rolul principal! Pentru aceasta productie MediaPro Pictures pentru ACASA, Diana Dumitrescu pregateste un personaj fascinant, de care telespectatorii se vor indragosti din prima clipa. Diana este foarte incantata de noul proiect in care a fost cooptata si este fericita ca poate sa lucreze din nou alaturi de sotul ei, Ducu Ion dupa succesul avut impreuna cu lungmetrajul “Minte-ma frumos”. Subiectul telenovelei este inspirat din realitate, sursa fiind chiar campania demarata de PRO TV, “Tu stii ce mai face copilul tau?”, castigatoare a premiului Emmy.

Ilinca Vandici si Adrian Artene prezinta de luni pana joi, de la 22:00 la 00:30, cancan tv, un show plin de exclusivitati si dezvaluiri incredibile. CanCan Tv le dezbracă pe vedete de... secrete! Telespectatorii vor afla primii de la Ilinca Vandici si Adrian Artene lucruri nestiute si aspecte inedite din viata condimentata a celebritatilor.

“Inima de tigan”, cel mai sukar serial din Romania, aduce ACASA, in fiecare zi, de la 20:30, mult umor si veselie, dar si o lume contrastanta, pasionala si profunda, in care povestile de iubire trebuie sa invinga barierele impuse de societate.
Olivia Steer deschide portile unui nou sezon al emisiunii “Doamne de poveste”, ce va aduce in casele telespectatorilor, din 10 februarie, noi portrete ale unor femei remarcabile din Romania: Oana Pellea, Catrinel Dumitrescu, Rodica Bujor, Dida Dragan, Monica Anghel, Angela Gheorghiu si Ileana Cotrubas, dar si un documentar istoric despre Regina Elisabeta, cunoscuta sub pseudonimul Carmen Sylva.

Telenovelele anului 2013 sunt productiile de succes “Patimile inimii” si “Rosa diamante”, lansate in luna ianuarie ACASA, iar oferta continua cu titlurile “La casa de al lado”, “Corona de lagrimas”, “Que bonito amor”, “Amores verdaderos” si “Porque el amor manda”.

“Povestirile adevarate”, prezentate de Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, de luni pana sambata, de la 16.30, si “Povestirile de noapte”, gazduite de Cabral si Mircea Solcanu, de vineri pana duminica, de la 22.00, aduc ACASA povesti de viata impresionante, reportaje spumoase din viata mondena si noutati care mai de care mai condimentate sau amuzante despre vedetele din showbiz-ul romanesc.

Pe 2 februarie, la ceas aniversar, de la 16.30, telespectatorii au invitatie VIP la o editie speciala si plina de surprize a “Povestirilor adevarate”, in care vor sarbatori impreuna cu vedetele si actorii din “Inima de tigan” 15 ani ACASA!
In doua ore de exclusivitati, telespectatorii se vor intoarce in curtea lui State Potcovaru alaturi de  actorii din cel mai sukar serial din Romania si vor sarbatori ca in povesti pentru ca “Nicaieri nu-i ca ACASA”!

Astfel, telespectatorii ACASA vor avea parte de o reintalanire emotionanta si plina de umor cu Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Virginia Rogin, Vladimir Gaitan, Andreea Ibacka, Denis Stefan, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina, Mihai Calin, Natasa Raab, Eugenia Serban, Constantin Cicort, Tamara Popescu, Alin Panc, Adina Galupa, Doinita Oancea, Raluca Tataru, Dana Hauer, Catalin Ciurdar, Bianca Neagu, Maria Panait, Cosmina Larisa Dobrota.

In 2013, telespectatorii sunt invitati sa descopere iubirea, sa se bucure si sa traiasca experiente de neuitat ACASA, pentru ca Nicaieri nu-i ca ACASA!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies