Barbara Mori trateaza oamenii la fel de urat ca personajul lui Ruby! Afla toate secretele vedetelor

Barbara Mori trateaza oamenii la fel de urat ca personajul lui Ruby! Afla toate secretele vedetelor
Citeste mai mult despre: Craciun, ACASA, ACASA TV, acasatv
Data publicarii: 24 Decembrie 2012

De sarbatori, nicaieri nu e ca ACASA! Intre 25 decembrie si 1 ianuarie, de la ora 19:30, ACASA, emisiunea “Dezvaluiri din lumea telenovelelor” vine cu marturisiri socante si povesti de viata impresionante ale actorilor preferati.

Si pentru ca cele mai frumoase sarbatori sunt acasa, timp de o saptamana, publicul se va delecta cu “Dezvaluiri din lumea telenovelelor”, vor afla secrete din viata vedetelor pe care le admira in cele mai bune telenovele latino americane.

In ziua de Craciun, de la ora 19:30, sunt adusi in prim plan “Actori irascibili si petreceri explozive” intr-o editie plina de marturisiri incendiare, secrete din culise si momente spectaculoase de pe platourile de filmare
Telespectatorii il vor vedea pe Eduardo Capetillo in situatii delicate si vor fi surprinsi sa afle ca despre Barbara Mori se spune ca trateaza oamenii la fel de urat ca personajul lui Ruby din telenovela cu acelasi nume. Iar Lorena Herrera vorbeste deschis despre Itati Cantoral si Sergio Sendel, persoane cu un caracter exploziv, care nu se feresc sa isi spuna punctul de vedere.

“Saruturi interzise” intre actori si multe alte surprize neasteptate vor veni in atentia publicului a doua zi de Craciun, miercuri, 26 decembrie, de la ora 19:30, ACASA
Sara Maldonado vorbeste despre secvente inedite in care s-a sarutat cu o alta actrita in timpul filmarilor telenovelei “Regina Sudului” in timp ce Jorge Salinas si Sergio Mayer dezvaluie ca au fost nevoiti sa treaca si ei printr-o situatie asemanatoare. Actorii nu sunt feriti de conflicte si dispute, iar acestea iau nastere de multe ori in locul unde isi petrec mare parte din timpul lor: pe platourile de filmare. Harry Geithner dezvaluie motivele certurilor cu Fernando Colunga, iar telespectatorii vor afla ce discutii aprinse au luat nastere intre actritele Aracely Arambula si Lisette Morelos, odata cu un casting pentru un rol principal.

Pe 27 decembrie de la ora 19:30, ACASA publicul va afla detalii socante despre scenele de violenta de la filmari intr-o noua editie a emisiunii “Dezvaluiri din lumea telenovelelor”- “Lovituri de dragul artei”
Rodrigo Vidal vorbeste despre secventele in care a trebuit sa o loveasca pe Itati Cantoral conform scenariului. Intr-o situatie asemanatoare a fost pus si Rafael Amaya,iar spre amuzamentul telespectatorilor, Carlos Ponce va povesti momente jenante de pe platourile de filmare.

Se intampla de multe ori ca filmarile sa fie amanate! Telespectatorii vor afla motivele in “Conflicte din culise”, editie care este difuzata vineri, 28 decembrie, de la ora 19:30, ACASA
Publicul va patrunde in spatele camerelor de luat vederi si va afla ca Itati Cantoral petrece mult timp in cabina de machiaj lasandu-se asteptata. Conflicte ale actorilor Mauricio Islas si Gabriela Spanic sunt dezvaluite in aceasta editie.

Sambata, 29 decembrie, de la ora 19:30, ACASA sunt dezbatute “Rivalitati” ale vedetelor Adela Noriega, Adriana Fonseca si Chantal Andere
Tot atunci telespectatorii vor afla ce trucuri au folosit Angelica Rivera, Eduardo Capetillo sau Daniel Elbittar pentru ca unele secvente dificile sa iasa foarte bine. 

Publicul de ACASA va afla ca “Si actorii sufera…”, duminica, 30 decembrie, de la ora 19:30, intr-o alta editie a emisiunii “Dezvaluiri din lumea telenovelelor”
Ninel Conde vorbeste despre drama pe care a trait-o cand era pe punctul de a-si pierde fiica intr-un proces de custodie, iar Aylin Mujica marturiseste lucruri impresionante care ii provoaca suferinta. Pe de alta parte, telespectatorii vor afla ca Eduardo Capetillo aproape a ramas surd intr-o secventa cu impuscaturi, iar Harry Geithner dezvaluie motivul pentru care Mauricio Islas a fost evacuat din locuinta sa in timp ce filma pentru o telenovela.

In Ajunul Anului Nou, de la ora 19:30, ACASA, publicul va afla ce “Controverse si coflicte” exista intre actori, chiar din spusele acestora
Actritele Adriana Fonseca si Geraldine Bazan au avut certuri zdravene in timpul filmarilor unei telenovele in care ambele erau iubitele lui Gabriel Soto, iar Hector Soberon l-a pus la punct pe Sergio Mayer in pauza de la filmari.

Ziua de Anul Nou, pe 1 ianuarie 2013, la ora 19:30, ACASA, sunt prezentati “Actori intre dispute si iubiri”
Adela Noriega, Ernesto Laguardia si Sebastian Ligarde au avut mai multe certuri in timp ce filmau impreuna pentru o telenovela, in timp ce David Zepeda a fost lovit grav de catre un coleg de-al sau.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies