Fanteziile cele mai intime ale vedetelor de la Hollywood. Cat de ciudate sunt in dormitor - GALERIE FOTO

Fanteziile cele mai intime ale vedetelor de la Hollywood. Cat de ciudate sunt in dormitor - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: sex, Angelina Jolie, celebritati, intimitate, viata sexuala
Data publicarii: 27 Octombrie 2012

Intimitatea este cel mai greu de obtinut lucru pentru celebritati, fiindca sunt mereu urmarite de paparazzi si sunt putine locurile unde pot sta linistite si in care se pot desfasura fara griji. Se pare insa ca nici secretele de dormitor nu mai sunt secrete.

In videoclipuri, artistele sunt extrem de sexy.
Cat de pasionale si ce obiceiuri neortodoxe au insa in viata privata? Despre unele vedete s-au aflat chiar si cele mai intime detalii.

Madonna,
regina muzicii pop, nu a avut niciodata o imagine de fata cuminte. Si se pare ca e la fel si in viata intima. Fostul ei sot, Guy Ritchie, a afirmat ca Madonnei ii place sa asculte muzica in timp ce face sex si ca nu se da in laturi cand vine vorba sa gaseasca locuri si pozitii neobisnuite.

Cele mai penibile 9 intrebari despre sex! Uite ce curiozitati jenante au tinerii din ziua de astazi

Angelina Jolie
, femeia pe care si-o doresc toti barbatii, are un trecut destul de incarcat. Potrivit unei biografii scrise de Andrew Morton, Angelina, la varsta de 16 ani,  a intretinut relatii sexuale cu iubitul, de la acea vreme, al mamei ei. In plus, viata personala a actritei a fost destul de zbuciumata pana cand l-a cunoscut pe Brad Pitt, cu care si-a intemeiat o familie.

Megan Fox
este una dintre celebritatile careia nu i-a fost teama sa recunoasca ca este bisexuala. Mai mult de atat, actrita a afirmat pentru revista "Esquire" ca viata ei personala seamana cu cea a unei adolescente si ca prefera sa faca sex decat sa iasa in oras. Dar, in ciuda spuselor sale, Megan a marturisit ca a impartit patul doar cu doi barbati: primul ei iubit si partenerul de viata actual. " Nu pot sa intretin relatii sexuale cu o persoana pe care nu o iubesc. Niciodata", a afirmat Megan Fox pentru revista Harper`s Bazar.

Scarlett Johansson
are o viata sexuala palpitanta si incendiara. Unul dintre fostii ei iubiti a postat pe internet un filmulet in care Scarlett apare in ipostaze compromitatoare. In plus, actrita a recunoscut ca isi face analize frecvent pentru a vedea daca are SIDA, o boala care se transmite pe cale sexuala.

Nici Rihanna nu se lasa mai prejos, mai ales ca majoritatea videoclipurilor ei au o tenta sexuala. Aceasta a afirmat ca ii place sa fie legata si sa fie iubita in mod "salbatic".

Lady Gaga este plina de fantezie in pat. Cantaretei ii place sa experimenteze lucruri noi si are un dulap intreg cu haine senzuale, cu care sa ridice temperatura in dormitor.
 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies