Vedete de TOP...LESS. Pozele pe care ele n-ar fi vrut sa le vedem - GALERIE FOTO

Vedete de TOP...LESS. Pozele pe care ele n-ar fi vrut sa le vedem - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Hollywood, celebritati, sani
Data publicarii: 02 Noiembrie 2012

Divele de la Hollywood pierd controlul, uneori, asupra hainelor pe care le poarta si arata, pe neasteptate, mai mult decat ar vrea. Este imposibil sa ai o imagine impecabila intotdeauna, nici chiar daca esti mare vedeta.

Britney Spears se afla in oras impreuna cu prietenii sai cand bluza verde pe care o purta i-a alunecat de pe umar. Poate ca Britney nu a vrut sa treaca printr-un moment atat de jenant, dar acestea sunt consecintele daca nu porti sutien.

Jennifer Lopez a fost invitata intr-o emisiune din Germania, dar vestimentatria aleasa nu a ajutat-o sa faca impresie buna. In momentul in care artista s-a asezat pe canapea, decolteul in V adanc i-a dezgolit sanii.

Fara operatii estetice sau Photoshop! Uite cum poti sa obtii rapid sani cu doua numere mai mari

Lindsay Lohan s-a pus singura intr-o situatie stanjenitoare atunci cand a purtat o rochie speciala, care a descoperit unul dintre sani. Eterna pozitie a vedetelor in fata blitz-urilor “a lucrat” impotriva divei de la Hollywood de data aceasta.

Paris Hilton
a obisnuit publicul cu “scaparile ei”, insa acest tertip devine demodat la un moment dat. A-ti arata lenjeria intima si sanii cu fiecare ocazie ivita nu lasa impresie buna atunci cand situatia este un obicei.

Modelul brazilian Adriana Lima a fost putin neatenta cu articolul vestimentar pe care l-a purtat in timpul unui pictorial si i s-a vazut sanul. Din fericire, sedintele foto in care Adriana apare sunt, in general, sexy si provocatoare, asadar intamplarea ei nu a scandalizat pe nimeni.

Katie Holmes nu ofera motiv de scandal niciodata, insa, acum cativa ani, actrita a fost surprinsa cu sanul pe afara. Fiind atenta sa nu i se vada lenjeria intima, Katie a uitat ca purta un maiou foarte decoltat.

Penelope Cruz  se bucura de o baie placuta in ocean cand sutienul de la costumul de baie s-a deplasat si i-a lasat sanul la vedere. Incidentul a fost fotografiat si postat pe internet.

Janet Jackson se afla pe scena cand costumatia... a cedat. Duetul cantaretei cu Justin Timberlake a devenit faimos datorita sanului care a fost expus in toata frumusetea lui, in timp ce artistii isi duceau la bun sfarsit coregrafia.

Nici Kelly Rowland nu a scapat de acest moment jenant si si-a aratat sanii in timpul unui numar artistic., in timp ce incerca sa dea ce este mai bun pe scena.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies