Vedetele Acasa povestesc cele mai frumoase amintiri cu mamele lor

Vedetele Acasa povestesc cele mai frumoase amintiri cu mamele lor
Data publicarii: 09 Martie 2014

Ziua de 8 Martie are o semnificatie speciala pentru prezentatorii si actorii din productiile difuzate ACASA si pentru fiecare dintre ei, mama are un loc aparte in viata si sufletul lor.

Ioana Maria Moldovan – “Povestiri adevarate”:

“Respect cu drag data de 8 Martie. Pentru mine insa, fiecare zi e una speciala in care ma gandesc la cele mai dragi femei din viata mea, mama si bunica, cu care am o relatie minunata! Le port mereu in gand si vorbesc zilnic ore intregi la telefon. Sunt sigura ca atat mama cat si bunica isi amintesc cand am invatat alfabetul, pentru ca le-am scris primele mele felicitari de 8 Martie! Desi sunt departe de ele, incerc sa le fac mici surprize aparand pe nepusa masa la usa casei lor.”

Adela Popescu - “O noua viata”:

“Iubirea mamei nu se compara cu nimic in lumea aceasta. Mama este cea mai buna prietena a mea. Ma reintorc de fiecare data cu mult drag la Susani sa ii revad pe ai mei, iar atunci cand reusim sa ne adunam cu totii la masa… este absolut minunat.”

Anca Vereanu – “Doctorul Casei“:

“Familia este foarte importanta pentru mine. Imi doresc sa stau mai mult timp cu Mihai, cu fetele mele, cu parintii mei. Fiecare zi petrecuta cu ei este speciala. Mi-aduc aminte ca atunci cand eram mici mama se ocupa de gospodarie si de dichiseala noastra. Ea era genul de doamna eleganta, mereu pe tocuri, iar noi, copilele, intotdeauna am fost imbracate frumos.”

Elena Lasconi – “Dincolo de Povestiri”:

“Daca ar fi sa compar Ziua Mamei cu un fel de mancare as spune ca e un desert savuros. Un motiv in plus sa ma simt bucuroasa, mandra si binecuvantata ca sunt mama. De asemenea, ma bucur si pentru ca sunt fiica mamei mele. Asa ca, sarbatoresc 8 Martie din ambele directii atat ca mama cat si ca fiica. Cred ca nu a existat 8 Martie in care sa nu o strang in brate pe fiica mea Oana si sa nu petrecem "quality time", cum ii place ei sa spuna.”

Sore – “O noua viata”:

“Mama este prietena mea de suflet, uneori uit ca imi este mama si ca ne despart 29 de ani, pentru ca este atat de aproape de mine incat e prima persoana careia ii povestesc noutatile din viata mea. In copilarie ii faceam felicitari in care ii spuneam cat de mult o iubesc, insa anul acesta de 8 martie probabil ca vom iesi noi doua la o masa in oras.”

Alexia - “O noua viata”:

“Cel mai frumos si cald sentiment este atunci cand realizezi ca cineva ti-a dat viata, te-a crescut, te-a invatat si te-a ajutat si e mama ta. Si mai frumos e atunci cand iti dai seama ca alaturi de mama ta a fost si este bunica ta, ca o a doua mama, asa cum se intampla in cazul meu. Din acest motiv am ales sa-mi lansez blogul pe 8 Martie. www.alexiat.ro.”

Dan Cruceru - “Povestiri adevarate”:

“Mamei mele îi datorez totul! De la momentul primului “bastonaş” făcut pe caietul de dictando, până la telefoanele pe care mi le dă atunci când trebuie să-mi amintesc anumite lucruri. Totul! Este o fiinţă firavă, slăbuţă şi nu foarte înaltă. Cu toate acestea, toată viaţa ei mi-a dedicat-o mie, a luptat şi a muncit pentru mine. Pentru toate sacrificiile ei, pentru toată bunătatea ei necondiţionată, îi spun Te iubesc, mama! şi La mulţi ani!”.


 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies